Tinyhouse

Ons Tiny house is gelegen aan de rand van Boskoop in Natuurgebied de Lansing. Een unieke plek midden in het Groene Hart van Nederland, maar in een oase van rust.

Het Tiny house beschikt over een fijne douche, kleine wastafel en een toilet.
Het heeft een royaal bed van 180 x 210 cm maar vergt wel wat lenigheid om via het smalle trapje te bereiken. Het dakraam geeft weer een ruim gevoel en een mooie beleving.

Er zijn 2 heerlijke fauteuils, een volledig ingerichte keuken met koelkast en een leuke boomstam bar tafel met uitzicht over de Lansing.

De veranda is een heerlijke plek waar je kunt genieten van een kop koffie in de ochtend zon en met een beetje geluk vliegt er een ijsvogel langs. Vissers en vogelaars kunnen hier hun geluk beproeven. Het terras is heerlijk zonnig en ruim met een tafel en stoelen.

Op fietsafstand van Gouda, een leuke stad met gezellige winkels, leuke steegjes, terrassen en restaurantjes.

Alle inkomsten worden gebruikt voor behoud van het natuurgebied. 

Ontspannen, vissen & genieten.

   Alles is mogelijk!

 

Vissen

Het waterrijke gebied heeft vele bewoners. Karpers, zeelt en roofvissen zoals de snoekbaars zijn hier goed vertegenwoordigd.
Een ideale plek om ongestoord te vissen.

Back to basic

Voel je één met de natuur. Ontdek hoe eenvoudig het leven kan zijn.
Maak een vuur s’avonds in de vuurschaal. Trek een trui aan en laat je zintuigen genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen.

Yoga & Meditatie

De rust in het natuurgebied bieden ook mogelijkheden voor yoga, meditatie, retraite of adem en koud water workshops. 

Weekendje weg

Wil je even weg uit de drukte van alle dag. Hier kun je ongestoord een goed boek lezen. Genieten van rust en stilte en met de roeiboot het natuurgebied verkennen. In het Tiny house ben echt even weg.