Huren

Bij Natuurgebied de Lansing bieden we diverse recreatiemogelijkheden:

Glampingtent op Privé Eiland (1-3 nachten): Off-grid kamperen met inbegrepen roeiboot. Geniet van vissen, lezen, en relaxen bij de ondergaande zon met een vuurschaal.

Tiny House (vanaf 3 nachten): Gelegen aan het water met een veranda voor ochtendzon en een beschut grasveld. Hier kun je de natuur, zoals de ijsvogel en specht, van dichtbij ervaren.

Kortstondig eiland Verhuur
: Een puur vis eiland omringd door viswater, inclusief boot en drinkwater. Neem eigen voorzieningen mee. Visvergunning inbegrepen.

Jaarlijkse Eilandverhuur: Start op elke gewenste dag voor een jaar. De meeste eilanden hebben een blokhut en zijn per roeiboot bereikbaar. Maximaal 3 nachten verblijf achter elkaar. Onderhoud en boot zijn de verantwoordelijkheid van de huurder.

Ben je een natuurliefhebber op zoek naar rust en unieke ervaringen? Bezoek ons en ontdek beschikbare plekken.

Eilandje huren

Ben je op zoek naar een eigen plekje in de natuur? Waar je heerlijk buiten kunt zijn, bezig zijn in de natuur en weg van de drukte? Kort of lang verhuur geef jou de kans om te genieten van de rust en stilte om je heen.

Glampingtent

Even weg van de drukte van de dag, met een roeibootje varen naar jouw oase van rust en natuur. Off-grid, geen prikkels om je heen maar genieten van de geluiden van de vogels om je heen. De kracht van de natuur is haar rust en schoonheid.

Tinyhouse

Is off-grid jou net iets te primitief? Wil je graag een eigen toilet en een fijne douche? Maar mag het wel allemaal wat kleiner en compacter dan thuis?  Dan is ons Tiny house en heerlijke rustige en unieke ervaring om je helemaal weg te laten voelen van de drukte om je heen.

“Een waterrijke, groene oase van rust”