Eilandje huren?

Het natuurgebied bestaat uit ongeveer 35 tot 40 landjes en eilandjes die we aanbieden voor verhuur jaar rond.

Ben je op zoek naar een rustige plek waar je nog echt buiten kunt zijn? Hou je van werken in het groen, bomen snoeien en het gras onderhouden? Ook de blokhut voorzie je zo nu en dan van een verf laag en de kanten vul je aan als de ganzen en kreeften er teveel vanaf knabbelen. 

Zou je graag je eigen moestuin willen maken om de lekkerste groentes uit eigen tuin te kunnen eten?

Wil je tot rust komen in een omgeving zonder al teveel prikkels en genieten van de rust die het buiten zijn je geeft. De zon onder zien gaan en wakker worden door het geluid van de vogels en de natuur die ontwaakt?

Ben je niet bang voor grond aan je handen en is off-grid kamperen en recreëren voor jou geen probleem? Kom dan zeker eens kennismaken en kom weer even helemaal tot rust.

Ontspannen, vissen & genieten.

   Alles is mogelijk!

 

Viswater

Het waterrijke gebied heeft vele bewoners. Karpers, witvis en roofvissen zoals de snoek zijn hier goed vertegenwoordigd.
Een ideale plek om ongestoord te vissen.

Karpervissen

Karpervissen in de vrije natuur is een grote uitdaging. Lukt het jou om een flinke vis te vangen? 35 pond is de zwaarste karper tot nu toe gevangen. 

Vissen

Niet alleen in de Biesbosch maar ook in natuurgebied de Lansing kun je geweldig vissen. 
Het is vrij doorstromend water dus altijd een verrassing welke vis er op dat moment verblijft. 

“De natuur heeft geen haast en

toch is altijd alles op tijd”

De landjes zijn alleen te bereiken met een roeiboot en dat maakt het gebied ook meteen uniek. Op de landjes staat veelal een blokhut, enkele zijn echter alleen een landje. Alle landjes zijn omgeven door prachtig viswater, het is particulier viswater en bij verhuur is een visvergunning inbegrepen. Tevens recreëren we hier off-grid, wat betekent dat er geen water en elektra op de landjes is. Er is een ruime parkeerplaats en er zijn ligplaatsen voor uw roeibootje. Een roeibootje is (op basis van beschikbaarheid) te huur, veel huurders hebben zelf een bootje.

Bij de verhuur per kalenderjaar moet je zelf het landje en de blokhut onderhouden. In het voor en/of najaar snoeien van de bomen. De beschoeiing en kanten onderhouden. Het gras met regelmaat maaien. Het aanleggen van een moestuin is toegestaan, uitbreiding van bouwwerken is niet toegestaan. Uiteraard neem je wat spullen mee naar het landje maar hou het natuurlijk in kleuren en materialen. Geen plastic tuinmeubelen, trampolines en roze flamingo’s.

We hopen in 2024 een mooie schuur te bouwen waar wat extra voorzieningen komen zoals een douche en toilet gelegenheid.

Tip: Onze ervaring is dat de aluminium Qwest bootjes hier ideaal zijn. Overweeg je een bootje aan te schaffen kijk hier dan eens naar. https://www.verwoerdreeuwijk.nl/watersport/boten/